TRADEDOUBLER EVENT AND AFTER

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style-2

Hi guys!
Since we last spoke I have been travelling to Oslo, attended an event, eaten pancakes with my best friend and then travelled back home all within a 24 hours frame, give or take. I have also attended two Christmas parties, while in between finished my exam and spent time with Olivia. A lot has been on my plate, but today feels normal. Except for Olivia, poor little, she has a fever. Though, this is the last school week and I still have work to do, so I had to leave her with my mom. It breaks my heart, and I can’t wait until 3pm today, when all focus can be on her. But especially I can’t wait until next week, when no focus needs to be on school, and all can be on what is best for her. Hopefully she is more than recovered from her fever until then.
Wish you all a great day. Kisses

Hei fininger.
Siden sist så har jeg vært frem og tilbake til Oslo på rundt 24 timer. Innimellom der jobbet jeg med eksamen, dro på event, spiste gulrot pannekaker sammen med min beste venninne, sov noen timer, og så reiste hjem igjen. Siden sist har jeg også vært på to julebord, blitt ferdig med eksamen, levert eksamen og tilbrakt tid sammen med Olivia. Masse har vært på agendaen, men i dag føles ting som normalt. Bortsett fra at Olivia har fått feber, stakkars. Dessverre har jeg en uke igjen med skole som jeg må få gjort, så Olivia blir passet på av mamma i dag. Det knuser hjertet mitt litt, og jeg kan ikke vente til klokken 15 i dag, men jeg blir nødt å gjøre skole, så jeg er heldig som har noen som kan hjelpe. Det deiligste blir juleferie fra og med neste uke. Da blir total fokuset Olivia<3
Håper dere får en fin dag. Kisses

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *