HAPPY MONDAY MORNING

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style

How is it? I’m starting my last exam week today which gives a great feeling, but also a nervous one. I’m really anxious to see how I did. My client was really happy with the result, and so now the only thing left is my report. But this is always the hardest part, sooo.

Hvordan er den? Jeg starter min siste eksamensuke i dag, noe som kjennes godt, men også gjør meg veldig nervøs. Jeg kjenner det skal bli godt å se karakter når den kommer. Heldigvis er klienten min fornøyd, og det eneste jeg har igjen å gjøre da er å skrive rapport. Men denne er jo også den vanskeligste daaa.

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style-1

On another note, this Wednesday I’m scheduled to go to a Tradedoubler event in Oslo, which is exciting. I’ll get to meet a lot of cool people, and this will be so much fun. But this also means I have to be very structured in my work the next couple of days. I feel on top of it though, so I’m not worried. Not yet. And it’ll be worth it 🙂

På en anne side så skal jeg på et event til onsdag i Oslo, noe som er veldig spennende. Jeg kommer til å få treffe mange nye mennesker, og det kommer til å bli så gøy. Men det betyr også at jeg må være ekstra strukturert med det resterende jeg har igjen å jobbe med. Heldigvis føler jeg at alt er under kontroll så jeg stresser ikke. Ikke enda. Og dessuten vil stresset være verdt det i så fall:)

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style-2

Now I have to get back to my work. Hope you’ll have a great Monday and week. Talk soon. Kisses.

| Nå må jeg tilbake til å jobbe. Håper dere får en fin mandag og uke. Snakkes snart! Kisses.

Share:

2 Comments

    • charlotte
      December 27, 2016 / 8:46 pm

      <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *