FOREVER FAVS

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style

Not just because they are Valentino, but because they fit my foot perfectly, they are not too tiring to wear, and they stay on. Some shoes have me wiggling around, but these – like I said – fit perfectly and stay where they’re supposed to stay.

Ikke bare fordi det er Valentino sko, men fordi de passer foten min perfekt. I mange høye hæler så holder foten seg gjerne ikke der den skal i skoen, noe som er så irriterende og jeg ender opp med å glippe, men denne er absolutt perfekt. Og så blir ikke foten like sliten av dem. Ikke minst synes jeg de er veldig fine!

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style-1

This Saturday morning has been spent watching The Secret Life of Pets together with Olivia and Kristian. After Kristian did some cleaning around the house while Olivia and I had playtime, while I in between tried to get ready for a  little photoshoot. I shot them with my sister, and now we are getting ready to meet up with Kristian’s dad to eat dinner. We’re having sushi, and I can’t wait:) I’m so hungry!
Have a great night!

Vår morgen startet med at vi så The Secret Life of Pets sammen. Etterpå ryddet og støvsuget Kristian rundt om i huset mens Olivia og jeg hadde litt lekestund, samtidig som jeg prøvde å gjøre meg klar til en liten photoshoot. Jeg tok bilder sammen med min søster og nå skal vi til å gjøre oss klare til å dra på middag sammen med Kristian sin pappa. Vi skal ha sushi. Nam, kjenner jeg er skikkelig sulten nå:)
Ha en nydelig kveld!

Share:

4 Comments

 1. December 4, 2016 / 8:06 pm

  Så jäkla snygga!!

  • charlotte
   December 27, 2016 / 8:45 pm

   Tusen takk!

  • charlotte
   December 27, 2016 / 8:46 pm

   Thank you <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *