HELLO DECEMBER

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style

Shirt from H&M | Trousers from H&M | Shoes from Adidas | Coat from Second Female

Hi guys, how are you today? And how sick is it that it’s December 1st? It’s crazy, but absolutely wonderful.
Today I’m planning  on doing finishing touches on my exam, and then send it over to my client to approve or ask for changes. I’m excited to show her, but also anxious. I always want to do my best of course, and although I’m very happy with a lot of it, there’s something that’s bothering me, but I can’t put my finger on it, and it’s hard to see when it’s on my small screen computer, and not in real life. So, it’ll be good to get some feedback from her. And in just a couple of weeks it’s the holiday. Woo! Haha, sorry, I know I already mention that, but I’m just excited, especially since it’s the Christmas holiday, and I want to make it special together with Olivia and Kristian:)
Have a great day!

Hei dere, hvordan har dere det i dag? Og kan du tro at det er første desember i dag? Det er crazy, men bra crazy.
I dag planlegger jeg å gjøre ferdig små justeringer på eksamenen min før jeg sender den over til klienten min for godkjenning eller forandringer. Jeg gleder meg til å vise, men er også nervøs. Jeg har selvfølgelig alltid lyst å gjøre mitt aller beste, og jeg er veldig fornøyd med noe av det, men det er et eller annet som gnager litt som jeg ikke helt kan finne ut av hva er. Så ja.. Da er det bra jeg skal få tilbakemelding da, selv om det er nervepirrende. Og så om bare et par uker er det ferie. Hehe, jeg vet jeg allerede har nevnt det, men jeg gleder meg så, spesielt siden det er juleferie og jeg har lyst å ha tid til å gjøre fine, spesielle ting sammen med Olivia og Kristian:)
Ha en fin dag!

Share:

2 Comments

 1. December 1, 2016 / 11:02 pm

  alltså wow, du är så himla fin!

  • charlotte
   December 27, 2016 / 8:45 pm

   Takk fine <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *