CELEBRATING

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style-1

Happy Tuesday, guys.
Last night Kristian came home, and as a small celebration, you know, just to celebrate something, we brought home sushi – and it was delicious. They have this chili mayo at Food Asylum, which I just can’t get enough of, and for breakfast today I using the left overs on my eggs. Yum!

God tirsdag dere.
I går kveld kom Kristian hjem, og som en feiring, du vet bare for å feire noe, kjøpte vi med oss sushi hjem – og det var SÅ godt! De har en chili majones på Food Asylum som jeg bare ikke kan få nok av, og heldige meg skal ha den på eggene mine i dag til frokost. Nam!

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style

My exam is starting to shape up the way I want it, and I’m supposed to be done with it this week, and write my report next week. It feels unreal that Christmas break is approaching. There’s still a couple of weeks left, but still. Have a great day!

Eksamensoppgaven begynner å forme seg til noe brukbart, og det er meningen jeg skal være ferdig med den denne uken, og så skrive rapport neste uke. Det kjennes uvirkelig at juleferien nærmer seg. Det er fortsatt et par uker igjen, men likevel. Snart er det julaften!
Ha en fin dag:)

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style-2

 

Share:

6 Comments

 1. November 29, 2016 / 7:53 am

  Fantastiska bilder. Det var väldigt spännande att läsa ett inlägg på norska (jag lyckades nästan utan att titta på engelska varianten). <3

  • charlotte
   November 30, 2016 / 8:34 pm

   Hihi, så søt du er:) Tusen takk!

  • charlotte
   November 30, 2016 / 8:35 pm

   Yey! Thank you, Savannah:)

  • charlotte
   December 27, 2016 / 8:45 pm

   <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *