OUT OF MY LEAGUE

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style

BALENCIAGA | PAUL ANDREWALEXANDER MCQUEEN

Sometimes – just sometimes – even though there’s no way I could ever justify to myself buying them, I will go online and browse at stuff I can’t really afford. Of course I technically can, but that would mean I’d have to spend the rest of the month on oatmeal and water. Still, I can’t keep myself from doing it.

I’m so sorry for the lack of content. I miss my blog so much, but family and exams has to come first right now. I hope you’re well though, and have been enjoying this first advent Sunday. Olivia and I have spent it with my family, and when we came home we decorated the living room with Christmas decorations. Kristian has been away for the weekend, but it’ll be great getting him back tomorrow.

I’m off to bed now. Good night, sweeties ♡

Noen ganger – innimellom – går jeg innom dyre nettbutikker og ser på alle de fine tingene der. Selvpining, egentlig, for jeg vet jo at det ikke er noe jeg har råd til, eller, i hvert fall tar meg råd til, fordi det hadde betydd at vi måtte bruke resten av måned med å leve på havregrøt og vann. Likevel, jeg må liksom innom selv om.

Jeg er lei meg for lite innhold for tiden. Jeg savner å jobbe med bloggen så mye, men familie og eksamener må komme først. Jeg stikker innom så ofte jeg kan da. 
Håper dere har hatt en fin første søndag i advent. Olivia og jeg har tilbrakt den med min familie, og da vi kom hjem pyntet vi til jul. Kristian har vært borte den helgen, men han kommer hjem i morgen og det skal bli godt.

Nå skal jeg hoppe i seng. God natt, mine fine

Share:

8 Comments

 1. November 27, 2016 / 10:59 pm

  I definitely feel you with this post, a gal can dream! haha. Loving your picks. x

  adelelydia.blogspot.com

  • charlotte
   November 30, 2016 / 8:34 pm

   Yes, we can 🙂 Thank you so much. Have a great day:)

 2. November 27, 2016 / 11:50 pm

  Snygga!!

  • charlotte
   November 30, 2016 / 8:34 pm

   Ja!:)

 3. November 28, 2016 / 1:11 am

  men hur snygga var inte det tredje paret 😀

  • charlotte
   November 30, 2016 / 8:34 pm

   Jaa, jeg vet det<3

  • charlotte
   November 30, 2016 / 8:34 pm

   :)) Enig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *