KHAKI

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style-4

Blazer from Zara | Bodysuit from H&M | Skirt from H&M | Shoes from Nelly | Bag from ASOS

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style-2charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style-5

Welcome Monday, and welcome new week. How are you guys today? I have a feeling of resetting. I’m planning on starting this day with cleaning out my closet. I have a need for getting rid of all the unnecessary things I have in my life, and I’m starting with my stuffed closet. I’ve been going through a tough time recently, and there’s something with cleaning through my closet that helps in times like these.

| Velkommen mandag, og velkommen ny uke. Hvordan har dere det? I dag har jeg en sterk følelse av å resette meg selv, og derfor planlegger jeg å starte dagen skikkelig med å rydde gjennom skapet mitt. Jeg kjenner på det å kvitte meg med unødvendige ting, og det er akkurat det jeg skal gjøre. Jeg har hatt en kjip periode i det siste, og det er rart med det, men å gå gjennom skapet hjelper.

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style-1

The rest of the day will be spent editing a new tutorial, my exam and family. Kisses:)

| Resten av dagen går til eksamen, redigering av en ny tutorial og familie. Kisses:)

Share:

4 Comments

 1. November 21, 2016 / 11:34 am

  Utrolig fint antrekk 🙂 Ønsker deg en fortsatt fin start på uken <3

  • charlotte
   November 25, 2016 / 11:40 am

   Takk, snille Mia 🙂

  • charlotte
   November 25, 2016 / 11:41 am

   Thank you, sweetie! You too <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *