MY LOVES

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style

Photos from pinterest

some Saturday inspo

Happy Saturday my loves. Hope you’re doing well. The last few days have been weird ones, so I had to take some time off from the stuff that wasn’t pressing too much, so focus was my exam. I’m feeling really positive about the exam, which is good. Yesterday we went to see Fantastic Beasts and where to find them, and it was so good being back in that magical world. Although it will never be the same without Harry Potter or all the other characters, the magic of it was still there.

I’m hoping you’ll have the best Saturday and weekend. Talk soon!

| God lørdag, mine fine. Håper alt er bra. De siste dagene har vært noen rare noen, så jeg har trengt litt tid for meg selv og resten av tiden har gått til eksamen. Eksamensoppgaven kjennes veldig bra ut, og det er så deilig.
I går da kvelden kom dro vi forresten på den nye filmen Fantastic Beasts and where to find then, og det var så deilig å se en ny magisk film ala J.K. Rowling. Selv om det aldri kommer til å bli det samme uten alle de herlige karakterene i Harry Potter filmene, så var det likevel magisk å se denne filmen. 

Håper dere alle får en herlig lørdag og helg. Snakkes snart!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *