DET ER SUNN FORNUFT

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style

For en liten stund tilbake ble jeg kontaktet av folkene bak et prosjekt som kalles SUNN FORNUFT. Tanken bak det er å øke bevisstheten, for bloggere og andre offentlige personer, rundt hva man kan gjøre for å unngå at flere og flere skal få et dårlig forhold til kroppen sin, og de lurte på om jeg ville være med å støtte denne saken. Det var ikke mye tvil i at jeg selvfølgelig ville det, og basert på dette er det 10 retningslinjer jeg skal leve etter når jeg skriver, og jeg kan med stolthet si at jeg allerede følger disse retningslinjene, og har aldri tenkt tanken om å bryte en av de, selv før jeg visste om dem.

Det er veldig lite jeg har lyst å ytre min mening om, men akkurat denne saken blir bare viktigere og viktigere, for man tilbringer mer og mer tid på nettet og man utsettes mer og mer for offentlige personer, om man vil eller ei. Og da kjenner jeg det er godt å leve etter disse retningslinjene. Personlig så ønsker jeg at denne bloggen skal være en inspirasjonskilde til fine klær, gøye sminke looks, interiør og ikke ha fokus på størrelsen min. Jeg innrømmer gjerne at jeg innimellom har små ting jeg ikke er helt fornøyd med, men min ting er at jeg MYE heller vil leve og kose meg og jeg er altfor glad i det, enn tro at jeg en dag kommer til å ligne på Kendall Jenner. Det er bare sunn fornuft det. Jeg kan kun være meg, og så lenge jeg er snill med kroppen min og gir den de vitaminer, bevegelser og mineraler den trenger, så er jeg fornøyd! Jeg vet at det ikke alltid er lett, men man skylder seg selv å gjøre sitt beste. Og så er det greit å skeie av med godteri og chips innimellom. God knows I do 🙂 Vær snill med deg selv.

LES MER OM DET HER, OG BLI MED PÅ PLAKATEN 🙂

Share:

6 Comments

 1. November 16, 2016 / 10:19 pm

  Veldig bra skrevet :))

  • charlotte
   November 25, 2016 / 11:39 am

   :)<3

  • charlotte
   November 25, 2016 / 11:40 am

   Thank you so much!

 2. November 17, 2016 / 8:54 am

  Så bra!! 🙂

  • charlotte
   November 25, 2016 / 11:40 am

   🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *