NEW WEEK

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style-1

 

 

 

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style

Good Monday morning! For me it’s such a treat starting this Monday, because it means the stress of last week is behind me, and we start our exam week, which actually will be pretty fun. I’m creating a fashion magazine, which will take time, but will be so much fun to do! I’m nervous but very excited, so wish me luck!

Have a nice day, btw:)

 

| God mandags morgen! For min del er det super deilig å starte denne mandagen, nettopp fordi den stressende uken forrige uke er over, og vi starter også eksamenen vår i dag. Og den tror jeg kommer til å bli veldig gøy, så jeg gleder meg bare jeg. Jeg skal lage et moteblad, og det kommer til å ta tid, men jeg tror det blir kjempe morsomt. Jeg er nervøs, men veldig spent, så ønsk meg lykke til! 

Ha en fin dag, forresten:)

 

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style-2

Share:

4 Comments

  • charlotte
   November 25, 2016 / 11:39 am

   Ah, tusen takk, Mia:) Hittil går det fint!

  • charlotte
   November 25, 2016 / 11:40 am

   Thank you <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *