FRESH FACED

charlotte sjusdal beauty makeup beautyblog blogger style inspiration

Products used:
FACE
– Chanel Blush
– Smashbox Highlighter
– L’oréal True Match Foundation
– Anastasia Beverly Hills Contour Kit
– Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish
EYE AREA
– Lancôme Mascara
– Anastasia Beverly Hills Brow Wiz
LIPS
– Clarins Lip Balm Perfector

charlotte sjusdal beauty makeup beautyblog blogger style inspiration

Jeg elsker å bruke ekstra tid til å sminke meg, og skulle virkelig ønske jeg fikk tatt meg tid til å dele mer av dette på bloggen. Å sjonglere det jeg holder på med og samtidig føle at jeg er der nok for Olivia er ikke lett, men jeg har virkelig lyst å sette meg det målet der jeg får delt denne lidenskapen også. I mellomtiden får det komme innskudd innimellom – som det har gjort. x

/ I love spending time doing my makeup, and I really wish I could make time for sharing more of this on my blog. Juggling what I do and also feel like I’m spending enough time with Olivia isn’t easy, but I really want to make this a priority and share this passion as well. In the meantime I’ll share when I can – like I have been doing. x

46 thoughts on “FRESH FACED

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *