SPECIAL TREATMENT

SPONSET BEHANDLING

charlotte sjusdal fashion beauty blogger blog style outfit ootd inspiration makeup

Den ene dagen ble jeg spurt om jeg hadde lyst å sitte modell for flinkeste Laura på Auds Hudpleie Lillemarkens, og som den suckeren for spesialbehandling jeg er, så takket jeg selvsagt ja. Jentene på Auds Hudpleie er bare de skjønneste og jeg ble mottatt med det største smilet, noe som virkelig setter stemningen. Da jeg satt meg i stolen tok Laura et lite glimt på meg og fant fort ut av foundationen hun ville bruke og satte i gang. Om hun hadde peiling på hva hun gjorde var det ikke tvil om, og etter litt over en time var hele meg forandret fra en litt halvsnufsen boms til en forfrisket, nyoppusset jente klar for kvelden. Ironisk nok hadde jeg ikke andre planer den kvelden enn middag hos mamma og pappa, men hadde jeg hatt andre planer hadde jeg vært mer enn klar nok for de. Haha 🙂 Kort oppsummert så anbefaler jeg hvertfall Laura på det varmeste, både som makeup artist samt negledesigner. Hun gjorde jo neglene mine for ikke så lenge siden og jeg var så fornøyd.

/ The other day I had the pleasure of getting my makeup done by Laura at Auds Skincare Lillemarkens in Kristiansand. I was asked if I’d be interested in being her model, and as the sucker I am for some special treatment I just couldn’t say no. I could tell Laura absolutely knew what she was doing and used a lot of the same techniques I do when applying makeup, so I didn’t have a care in the world sitting in her chair. You didn’t get to see the before picture, but I’ve been sporting a runny nose the last few days, and felt like a bum, so you can see why I felt energised when we finished up a bit more than an hour after starting. I was definitely ready for a night out, though ironically enough the only plans I had was dinner at my parents’. Haha 🙂 Anyway, Laura is the girl to go see if you need some special treatment like me, if it’s makeup or nails, she’s great. She did my nails not long ago, and I was so so happy with them!

charlotte sjusdal fashion beauty blogger blog style outfit ootd inspiration makeup charlotte sjusdal fashion beauty blogger blog style outfit ootd inspiration makeup charlotte sjusdal fashion beauty blogger blog style outfit ootd inspiration makeup charlotte sjusdal fashion beauty blogger blog style outfit ootd inspiration makeup

Share:

3 Comments

 1. March 18, 2016 / 2:56 pm

  Så fin du är!
  sv: Åh tack gullet! kram

 2. March 18, 2016 / 8:32 pm

  The make up looks fantastic, very natural and subtle.

  Luxessed

 3. March 19, 2016 / 7:20 am

  Härliga bilder 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *