TIPS

charlotte sjusdal fashion blog fashionblogger blogger style styleblog styleblogger inspo ootd outfit

Hi guys, what’s up? Thank you for taking a little time to come visit my blog. I love it when you do that 🙂

So, when I was in Berlin in late January a friend of mine bought this strobe cream from Mac, and I just loved how it looked on her, so when I got the chance a little while back, I got it for myself, and personally I love it. I’ve read some reviews stating that it doesn’t give as much highlight as they wanted it to, though to me this isn’t really a highlighter. I use it to just give some natural glow to my face, preferably together with my foundation, but I use it on the days that I don’t really bother with putting on foundation also, and I love it for this kind of use. I think some people use it as a moisturiser, though I already have a moisturiser that I love, so this little wonder I’ll use only for that extra natural glow. So if you want to use it for the same purpose as I do, I absolutely recommend it 🙂
Have a great day, loves. x

Hei alle skatter, hvordan har dere det? Tusen takk for at dere tar dere en liten titt innom her once in a while. Jeg elsker det når dere gjør det 🙂

Da vi var i Berlin sent i januar, så kjøpte en venninne av meg denne strobe kremen fra Mac, og jeg syntes hun var så fin med den, så da jeg fikk muligheten skaffet jeg den til meg selv også, og personlig elsker jeg den. Jeg har lest et par kommentarer om den der det sies at den ikke er en god highlighter, men for meg er ikke dette produktet en highlighter i det hele tatt. Jeg bruker den for å gi en naturlig glød til ansiktet, helst sammen med foundation, men jeg bruker den absolutt også de dagene jeg ikke gidder å påføre foundation. Jeg syns den gjør seg veldig fin på huden. Jeg tror også noen bruker den som fuktighetskrem alene, men jeg har allerede en fuktighetskrem jeg elsker, så denne lille tuben bruker jeg kun for litt ekstra glød. Den er ikke super billig heller, så da føler jeg jeg får mer ut av den. SÅ, hvis du ønsker å bruke den på samme måte som meg, anbefaler jeg den absolutt 🙂 
Ha en god dag, fininger. x

charlotte sjusdal fashion blog fashionblogger blogger style styleblog styleblogger inspo ootd outfit

Share:

10 Comments

 1. March 13, 2016 / 5:27 pm

  Vilka fina bilder! 🙂

  • charlotte
   March 14, 2016 / 8:50 pm

   Tusen takk!

 2. March 13, 2016 / 5:29 pm

  Verkar så bra!
  sv: Ja de måste jag också! kram

  • charlotte
   March 14, 2016 / 8:50 pm

   definitivt 🙂

 3. March 13, 2016 / 9:28 pm

  Kul med tips! Denna har jag aldrig hört talas om tidigare faktiskt 🙂 Kram

  • charlotte
   March 14, 2016 / 8:51 pm

   Så bra du likte det 🙂 Ha en fin kveld <3

 4. March 14, 2016 / 5:56 am

  tittade genom din blogg, fyyfan vilka fina bilder du har och jag älskar verkligen din blogg design! 🙂

  • charlotte
   March 14, 2016 / 8:51 pm

   Sååå snill du er, tusen takk 🙂 Så glad jeg blir av slike kommentarer <3

  • charlotte
   March 17, 2016 / 8:10 pm

   🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *