EASY VALENTINE’S H A I R S T Y L E

charlotte sjusdal fashion blog fashionblog blogger style styleblogger outfit ootd inspo inspiration

Happy Valentine’s day, gorgeous people ❤︎

In Norway it’s actually Mother’s day as well as Valentine’s day, so right about now my love is making me breakfast, and gave me the prettiest locket for a present. I’ll show it to you later. The sun is shining so I can’t wait to go outside, before we’re headed out to a Sunday dinner at my mom and dad’s house later.

I thought I’d also show you this easy hairstyle, if you’re wanting to do something else with your hair today than what you usually do. I know at least I get tired of always doing the same stuff, so here goes:
First you pick up some hair from each side of your head, and then you pull them back until they meet at the back of your head. Next you tie them together, like you normally would tie your shoelaces. Then you pull the strands under the rest of your hair, forming a ponytail, and then fastening the two strands with a clear elastic. ..And there you have it, an easy and a bit different ponytail for a special Valentine’s Day.

Wishing you all a wonderful Sunday with lots of love. x

charlotte sjusdal fashion blog fashionblog blogger style styleblogger outfit ootd inspo inspiration

 

Happy Valentine’s Day fine folk og god morsdag også❤︎

Akkurat nå så holder my love på å lage frokost til meg, og jeg har til og med fått morsdag/Valentinsgave av han, så denne morgenen har vært ekstra spesiell, og startet på en nydelig måte. Selv om det hadde vært stas hvis flere morgener startet på denne måten, er jeg egentlig glad det ikke skjer. Da hadde det nok ikke vært like koselig lenger, og følelsen av å bli tatt ekstra godt vare på innimellom er veldig spesiell. 

I og med at det er Valentine’s Day så er det sikkert mange av dere som skal på en liten date, eller kanskje bare har lyst å gjøre noe spesielt med håret i dag. Da kan jeg foreslå denne enkle, men annerledes hestehalen. Den er super enkel, og man gjør sånn her:
Først tar du tak i litt hår på begge sider av hodet og drar dette bak til begge hårstykkene møtes på midten. Deretter knytter du dem sammen likesom du ville gjort skolissene dine. Så samler du hårstykkene under det resterende av håret ditt slik at det formes en hestehale. Hårstykkene fester du med en gjennomsiktig strikk på undersiden og så er du ferdig. På 1-2-3 🙂

La meg gjerne få vite om du prøvde ut hårfrisyren, og ha en super fin, og forhåpentligvis romantisk søndag. x

 

Share:

10 Comments

 1. February 14, 2016 / 2:59 pm

  Wow I love how you styled your hair! It looks lovely 🙂 xx, Carmen

  • charlotte
   February 15, 2016 / 10:58 am

   Thank you so much 🙂

 2. February 14, 2016 / 4:38 pm

  Det var kjempefint!

  • charlotte
   February 15, 2016 / 10:58 am

   Tusen takk!!

  • charlotte
   February 15, 2016 / 10:58 am

   Tusen takk, skjønning!

  • charlotte
   February 15, 2016 / 10:59 am

   Thank you so much!

 3. February 14, 2016 / 9:21 pm

  Åhh så underbart fint!

  • charlotte
   February 15, 2016 / 10:59 am

   Takk, snilling <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *