FRESHER HAVE YOU NEVER SEEN THEM

Behandlingen er sponset

charlotte sjusdal fashion beauty beautyblog blog fashionblog outfit ootd style makeup charlotte sjusdal fashion beauty beautyblog blog fashionblog outfit ootd style makeup

Hei vakre mennesker. Hvordan har dagen startet?

Min startet i hui og hast, da jeg forsov meg bittelite grann. Olivia har vært våken en del i natt, og det var ikke snakk om å sovne igjen uten å bli holdt, så dermed var ikke min nattesøvn noe å skryte av. Tror hun får noen vonde tenner, for hun klør en hel del.
Uansett, nattesøvn eller ikke, jeg var full av energi. Jeg er som regel det hvis jeg våkner og vet jeg skal noe morsomt noe, og i dag var det garantert det jeg skulle. Jeg har vært så vanvittig heldig og fått påsatt negler av flinkeste Laura på Auds lille HUDPLEIE. Jeg har siklet etter sterke negler en stund, for er det noe jeg irriterer meg over i hverdagen så er det mine patetiske, svake negler. Uansett hvor flink jeg er så kommer det lille hakket på sidene av neglen uansett frem, og da er løpet kjørt. Hurra for neglforlengelse, og guriland hvor heldig jeg er som fikk lov å få av Laura.

Auds lille HUDPLEIE ligger i lillemarkens i Kristiansand, og hadde jeg vært deg hadde jeg tatt meg en tur innom. Personalet tok i mot meg med åpne armer, og Laura gjorde den perfekte jobben, uten å legge på bittelite grann en gang. Jeg har aldri vært så fornøyd, og dit skal jeg tilbake – garantert. Bildene sier vel sitt uansett 🙂 (Og det er jo snart julebordsesong;))

Ha en fin dag, mine fine. Nå kjenner jeg at jeg er hjemme, og det at det ikke er så mye spennende på gang lenger resulterer i at øyelokkene mine sakte men sikkert faller. Håper Olivia sover litt til så jeg også kan 😉

 


 

Hi beautiful people. How has your day started out?

Mine started in  a rush, as I overslept a bit. Olivia woke a few times, and absolutely refused to fall asleep without being held, so there went my good night’s sleep. I think she might be getting some painful teeth, ’cause it seems as if she’s itching a whole lot.
Anyway, sleep or no sleep, I was full of energy this morning. I usually am when I know I’m in for a treat, and that’s exactly what I was today.
I consider myself the luckiest today, as I got my nails done by the greatest Laura at Auds lille HUDPLEIE. Tbh I’ve been longing for gorgeous, strong nails for a while now. My own nails literally suck, being week and constantly breaking, and enough is quite frankly enough. So yay Laura, for being the best and putting on nail extensions and making them not only strong, but oh so beautiful.

Laura did the best job, I mean, my photos don’t lie, and the people there greeted me with open arms. I will absolutely, most definitely go back, and if I were you I’d pay them a visit too. Christmas season is coming up you know, and what is better than treating yourself to some beauty. Makes me happy every time.

Have a great day loved ones. Right now I can feel my eyelids slowly descending, so I’m hoping Olivia and I can have a little nap together 😉 Talk soon. x

 

charlotte sjusdal fashion beauty beautyblog blog fashionblog outfit ootd style makeup charlotte sjusdal fashion beauty beautyblog blog fashionblog outfit ootd style makeup charlotte sjusdal fashion beauty beautyblog blog fashionblog outfit ootd style makeup

Share:

2 Comments

 1. November 18, 2015 / 11:25 pm

  Love your nails! But I love even more how your sweater matches the cacti on the table! 😉 Makes the pictures look so nice! <3

  Rona from DIYrona

  • charlotte
   November 19, 2015 / 2:05 pm

   Ah thank you! I’m so happy with them. And haha, that wasn’t my intention at all, but I’m glad it worked out 🙂 Have a great day sweetheart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *