Lets talk mascara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvis det er en ting som er det mest essensielle jeg har i sminke bagen min, så er det mascara. Det kan virkelig redde meg fra en grusom morgen, eller treg dag. Denne fra Dior har jeg prøvd før, men hadde jeg glemt hvor godt den faktisk lukter, som egentlig er det siste jeg ser etter i en mascara, men jeg synes det er verdt å nevne uansett 🙂

Jeg har hatt en liten pause fra denne ettersom jeg elsker å prøve nye, men jeg er så glad i den at nå var det på tide å komme seg tilbake. I og med at den er vannfast, hjelper dette med å holde de vanvittig rette vippene mine i en liten bøy, og den kvaliteten kan jeg ikke leve uten. Kan noen please finne opp noe som gjør vippene mine bøyde for alltid?
Mascaraen kan fås HER, og den er absolutt verdt det. Som sagt, mine vipper elsker dem, og de er virkelig utrolig kresne.

//If there’s one thing that’s dead serious the most essential item in my makeup bag, it’s the mascara. I constantly try new mascaras, and though I’ve tried this one before, I got surprised at how good it smells. Which obviously is the last thing you look for in mascaras, but who says I can’t mention it.

I did have a break from it, but not for the lack of love for it. Just that, like I said, I love to try new ones. This is one of my favourites, and because it’s waterproof it helps in holding the curl in those ever-forever straight lashes of mine. Can somebody please invent the best recipe ever for straight lashes, please? Get it HERE, if you want 🙂 I would! – I DID!

11780426_10153005893871485_1886821923_n

Untitled OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *