Wearing boyfriend jeans and heels ..on grass

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shirt, shoes and Jeans are old // Sunglasses HERE // Watch from Calvin Klein

Thinking that shooting this outfit here wasn’t very smart, but I’m choosing not to dwell. These pieces I’m wearing are old, and though I love me some new clothes I also love the fact that I can still wear old old things in my closet.

Today we’re headed for a festival and O’s staying with my parents. The sun is showing its best side and I think it’s going to be a good day. I wish you one too!

x

// Tenker at å ta bilder av dette antrekket stående på gress i høye hæler ikke var det lureste, men oh well.. Klærne og skoene jeg har på meg er gamle ting fra skapet mitt, og selv om jeg elsker å handle nytt, er det så deilig å vite at jeg også har gamle ting jeg kan bruke.

I dag skal vi på festival og O skal sove hos mine foreldre. Solen skinner og jeg ser for meg at dagen kommer til å bli herlig. Håper dere også får en deilig en.

x

Share:

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *