PINK LADY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God søndag, fine folk.

Her startet dagen kl 09, og jeg og O har fått gjort litt av hvert, men når hun da ble utslitt og sovnet tok jeg sminkekostene fatt og tok på meg fjeset mitt, som min mor så pent kaller det. Til en hverdagssminke er jeg veldig fæl til å IKKE bruke farge på leppene, bare fordi jeg synes de fleste leppestifter er så “tunge”, og holder meg heller bare til leppepomader, men i dag testet jeg ut denne fra Dior, og neimen syns jeg denne faktisk er perfekt til hverdagsbruk. Konsistensen er ikke for tjukk og den legger seg heller florlett på leppene. I tillegg føler jeg den gir masse fuktighet, så de derre leppepomadene kan jeg bare la ligge hjemme.
Leppene får et friskt pust av fargen, som hverken er for sterk eller for svak, noe som er super fint til brun sommerhud. Med andre ord, perfekt akkurat nå. Denne går rett i veska mi. Den heter forresten Dior Addict Lipstick i fargen Must Have og kan kjøpes på adore.no. Her har de masse godteri for en makeup junkie, og jeg hører det kommer mer. Hurra!

Håper søndagen deres blir nydelig!
x Charlotte

// Happy Sunday, gorgeous people.

Mine and O’s day started at 09 am today and we’ve actually gotten a lot of things done already, and when she then fell asleep I seized the opportunity to then put on my face, as my mother so delicately puts it. On an everyday basis I very seldom use color on my lips as I just feel like most lipsticks are too heavy, but that was until I tried this from Dior. I find this to be perfect for everyday use, as it’s so light and the color makes your lips just look fresh. Perfect right now with a nice tan. By the way, the color is called Must Have – which is kind of obvious.

Hope your Sunday will be lovely.
x Charlotte

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *