Comfy + heels

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denim shirt is old // Trousers from h&m // Shoes from Mango

Some days the only thing that’s right is wearing clothes as comfortable as possible, and those days usually calls for staying on the couch, in sweats, doing nothing. Yesterday I had plans though, so staying on the couch wasn’t an option, and looking like a total slob wasn’t either. These trousers are perfect for these kinds of days. I love the color, and the fabric is so comfortable. One of my best buys.

Right now I’m about to meet up with my sister, and spend this gorgeous day at my mom and dad’s house.

// Noen dager er det eneste riktige å gå med så komfortable klær som mulig, og på de dagene tyr jeg som regel til joggebukse, sofa og det å ikke ha noe spesielt på agendaen. I går var det dessverre ikke et alternativ, og løsninger da var å finne frem disse deilige buksene. Jeg elsker fargen, og stoffet er så lett at jeg nesten ikke kjenner det. Et av mine bedre kjøp.

Snart skal jeg treffe min søster og vi har tenkt å tilbringe dagen hos mamma og pappa. Sola skinner for fullt og det er sommer i dag, for-en-gangs-skyld.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *