A curly how to

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God søndag vakre mennesker.

I dag våknet jeg og Olivia i ni tiden. Da hun hadde fått mat sovnet hun rett og slett igjen, og i og med at jeg var uthvilt fant jeg ut at det var en gyllen mulighet til å gjøre noe ekstra med håret i dag. Jeg griper tak i alle de mulighetene jeg kan, for er det en ting jeg liker så er det å føle meg vel (altså, who doesn’t?) og litt ekstra tid på badet hjelper med akkurat dette. Så i dag tok jeg krølltanga fatt.

This is how I did it:

Først og fremst kan jeg bare få lov til å fortelle hvor glad jeg er blitt i Redken serien? Jeg har brukt den nå siden forrige sommer og vært innom flere av fargene. I vinter brukte jeg Redken All Soft for tørt og slitt hår, mens nå når jeg ammer har jeg gått over til Redken extreme serien. Du har kanskje hørt at når man ammer så har man en tendens til å miste en del hår, men mitt hår har i tillegg blitt utrolig flokete, og disse produktene er en lifesaver. Og i tillegg lukter de himmelsk. Jeg tok Kristian på fersken den ene dagen i å bruke dem, og da jeg konfronterte han kom han med argumentet om at de lukter Bubblegum 🙂

Mine kommer fra adore.no, som har slått til med 40% på hårprodukter akkurat nå og som forresten er en nyetablert nettbutikk innenfor skjønnhet, hvor du kan få merker som Redken, Guerlain, Dior, Chanel og mange flere.
Enda en fordel er at de opererer med cashpoints, så hver gang man handler noe der får man poeng som man senere kan bruke i rabatt på et nytt kjøp.

✼ Så første steg i hvordan man får disse krøllene er bra hårprodukter. Det finnes ikke noe verre enn å jobbe med floker.
✼ Neste er å dele opp håret. Jeg deler håret mitt fra midten av pannen bakover mot nakken slik at like mye henger over hver skulder. Deretter deler jeg den venstre delen horisontalt på midten og fester den øverste delen med en klype slik at håret ikke er i veien.
✼ Spray så med en varmebeskyttende spray. Jeg bruker Define sin.
✼ Neste steg er å ta passe hårdeler igjen som skal tvinnes rundt krølltanga. Jeg tar ca to cm, krøller dette rundt tanga bort fra fjeset og holder til jeg har telt til ti, litt basert på hvor tykk hårdelen er. Jo lengre man holder jo mer definert blir krøllen.
✼ Når du er ferdig med resten av håret venter du til alt håret er ordentlig avkjølt og greier så gjennom det. Jeg har brukt Tangle Teezer, som også kan kjøpes på adore.no – og som det også er 40% på. HURRA!!
✼ Spray til sist over med hårspray slik at krøllene holder lenger.

Jeg brukte ikke mer enn 20 minutter på badet i dag. Det er så deilig å vite at man kan gjøre noe litt ekstra uten at det tar en evighet.

Håper som sagt at dagen i dag blir fin. Kristiansand bader i sol, så nå er jeg straks på vei ut for å nyte.
x Charlotte

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *