Stripes x Lace x Culottes

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Culottes from Zara // Top and shirt are old // Sunglasses HERE (They are currently 15% off!!)

Yesterday was amazing. Like my instagram post said I am so lucky, and feel so blessed to have all these amazing people around me. When it comes to my own birthday I’m well aware I’m a lunatic and to have people around me accepting that is the only thing I can ask for. Thank you guys. Birthdays just keep getting better. (I’m not that stoked about getting older, though)

// Gårsdagens festligheten var akkurat hva jeg håpte på. Jeg hadde alle mine fine rundt meg, og jeg koste meg skikkelig. Jeg er virkelig klar over at jeg er et bursdagsmonster når det kommer til min egen bursdag, men at jeg da har folk rundt meg som aksepterer dette gjør at jeg føler meg heldigst i verden. Bursdager blir bare gøyere og gøyere, selv om jeg ikke akkurat er like glad for at det kommer med bagasje. (Jeg er 26 nå :O, yikes)

Contains adlinks

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *