Favorite sweater – the perfect fit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sweater from Zara // Belt and jeans from H&M

Today Olivia will get to meet her cousin for the first time, which is totally exciting. She lives so far away, and we rarely get to see her, but fortunately the summer vacation is here, and so is she. Later on we’re visiting my parents. The last time we were there my dad felt ill, so he didn’t get to see her. Today will be a good day.

// I dag skal Olivia treffe sin kusine for første gang, noe jeg gleder meg skikkelig til. Sikkert Olivia også, men med sine 11 uker kan hun ikke si ifra om det enda. Kusinen hennes bor også så langt borte at hun ikke får treffe henne ofte, så det blir kjempe gøy at hun får treffe Olivia når hun er så liten. Senere drar vi ut til mine foreldre. Sist vi var og besøkte dem var min far dårlig så han fikk ikke se henne noe særlig, og jeg har lært at besteforeldre er like så gale etter å se henne som det vi er 😉 I dag blir en fin dag.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *