New toys! And they are not for Olivia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A few necessities for my makeup bag. I’ve been in need of a proper eyeliner, and can’t seem to find one that I love everything about. This cake eyeliner by Make Up Store I’ve heard great things about, so I can’t wait to try it. With a baby in the house, which by the way is laying beside me making the cutest noises right now, it’s not easy to get away to experiment a lot with makeup, but I so miss it, and my fingers are saying that I really do have to pretty soon.

// Jeg har endelig kjøpt meg et par ting som manglet i min samling. Jeg har lenge vært på utkikk etter den perfekte eyeliner. Jeg setter min lit til at alt det bra jeg har hørt om Make Up Store sin cake eyeliner er sant, og gleder meg så til å prøve. Å finne tid til eksperimentering med en baby i hus er ikke alltid lett, men jeg klør virkelig i fingrene etter å sette meg ned en dag og bare leke med sminkebagen. Lurer på om Olivia kommer til å arve den lidenskapen.

Share:

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *