Brow focus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hi pretty people and thank you for following me here. Making the decision about changing platforms was a tough one, but I think the right one. There are pros and cons to each platform, but here I have a little bit more flexibility and I don’t want hideous ads from things I don’t stand for roaming around my blog. Here I am free of that. I really want my blog to be inspiring, and to be that a pretty appearance is so important, just as important as the photos I post. I have tried and failed so many times in taking pretty makeup photos. Even these photos I’m posting today I’m not completely happy with, but this is a direction I want to take. The beauty/makeup direction, as well as fashion, so the photos are good enough for now. I’m still learning. There will also be a hint of lifestyle, but my main two topics will be F&B.

Today I’ve put the focus on my eyebrows. I always say that if there were to be only one makeup product I couldn’t live without it would be the brow product. Having a defined pair of brows helps you looking awake and gives a lift to the face. And honestly, who would mind a lift to the face, no matter how young one is.

PRODUCTS:
Brows:
Stila Dark Brown Duo
Ysl Touche Eclat Highlighter

Face:
Guerlain Luminous Foundation
Anastasia Beverly Hills Contour Kit
Chanel Blush

________
Hei fine folk, og takk som følger meg videre her. Å bytte bloggplattform har ikke vært den letteste avgjørelsen, men jeg tror det er den riktige. Her har jeg litt mer frihet og jeg trenger ikke tenke på det faktum at jeg reklamerer for noe som jeg ikke står for. Her er det ikke pålagt med reklame, og det verdsetter jeg så. Skulle jeg ende opp med å reklamere for noe ønsker jeg at det er ting jeg står inne for og faktisk bruker, selv om jeg i hovedsak har vært fornøyd med blogg.no i form av både utseende og verktøy.
I tillegg er det aller viktigste for meg at ting ser visuelt bra ut. Jeg ønsker å inspirere og da er det veldig viktig at utseende og bildene ser bra ut, og slik jeg vil at det skal se ut. Helt ærlig er jeg ikke alltid 100% fornøyd med bildene mine, spesielt ikke sminkebildene, men det er i denne retningen jeg ønsker å gå, og inntil jeg har lært meg hvordan bildene blir best, blir det det nest beste. Håper dere likevel fortsatt kan la dere inspirere av det jeg gjør og ser hva hovedpoenget med bildene er. 

I dag er hovedfokuset på øyenbrynene. Dette er noe jeg alltid prioriterer i sminken min, og skulle det vært et sminke produkt jeg ikke ville levd uten, ville det vært bryns sminke. Et par definerte bryn kan gjøre underverker for et ansikt og jeg elsker hvordan man med en gang ser mer våken ut og også får et løft til ansiktet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Share:

4 Comments

 1. June 6, 2015 / 10:10 pm

  Så fine bryn:) ser naturlig og fint ut:))

 2. November 18, 2015 / 10:28 pm

  Herregud, du er så flott! Syns bildene er knall fine!

  • charlotte
   November 19, 2015 / 2:04 pm

   Herligfred for en kompliment. TUSEN takk! Er innom bloggen din og du er super flink! Jeg er så glad jeg var der på fredag!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *